Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Οι τεχνικές της επιτυχίας από δύο αυτοδημιούργητους, Κύπριους εκατομμυριούχους


 

Με όραμα να βοηθήσουν ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους, ώστε να δημιουργηθούν στην πατρίδα μας οι νέες ηγετικές φυσιογνωμίες, που θα οδηγήσουν την Κύπρο σε νέες καλύτερες εποχές, δύο 28χρονοι συμπατριώτες μας, ο Σάββας και ο Χρίστος Χριστοφή (αυτοδημιούργητοι ανεξάρτητοι εκατομμυριούχοι), εμπνεύστηκαν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο «Το μέλλον είναι τώρα – The future is now».

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τον καθηγητή Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Δρ Αχιλλέα Αχιλλέως (Μέντορας του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη) και θα πραγματοποιηθεί στο Aphrodite Hills Resort από τις 21 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2014.

Οι τρεις εκπαιδευτές θα αναλύσουν τρόπους και πρακτικές ώστε οι συμμετέχοντες, μετά τη λήξη του βιωματικού εργαστηρίου, να μπορούν να εστιάζουν στη λύση και όχι στο πρόβλημα. Να μπορούν να εντοπίσουν το φως, μέσα στο σκοτάδι και να μπορούν να προχωρήσουν στη ζωή τους, με στόχους και οράματα, μακριά από εξαρτήσεις και εμμονές. Τις τεχνικές αυτές εφαρμόζουν οι ίδιοι στην προσωπική τους ζωή, με εκπληκτικά αποτελέσματα, τόσο στους ιδίους όσο και στους μαθητές τους.

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του κοινού για το πρόγραμμα οργανώνονται δύο συναντήσεις. Την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014, στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Αθανασίου από τις 4.00μμ – 7.00μμ, στη Λεμεσό και τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Λευκωσία, από τις 7.00μμ – 9.00μμ. Η είσοδος στις συναντήσεις αυτές είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, για καλύτερη ενημέρωση τους, να επισκέπτονται τη σελίδα www.believethefutureisnow.com ή να αποστέλλουν email στο believethefutureisnow@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου